Καλλιέργεια μανιταριών

Η καλλιέργεια των μανιταριών θέλει τέχνη & μεράκι… αλλά και αυστηρά πρωτόκολλα!

Η μονάδα καλλιέργειας βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, ώστε να δημιουργείται το ιδανικό μικροκλίμα για την ανάπτυξη των μανιταριών. Σε μία περιοχή με πλούσια βλάστηση και προστατευμένη από ρύπους, η μονάδα πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές διαθέτοντας σύγχρονο κτηριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όλοι οι χώροι μας είναι υψηλής υγειονομικής σημασίας. Στους θαλάμους παραγωγής επικρατούν απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες όσον αφορά την υγρασία, τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τη ροή του αέρα. Το νερό που χρησιμοποιούμε στους θαλάμους καρποφορίας -με το οποίο δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες υγρασίας- περνάει πρώτα από μικροβιοκρατή φίλτρα.

Όλοι οι εργαζόμενοι πριν εισέλθουν στους θαλάμους φοράνε γάντια, καλύπτουν τα μαλλιά τους με δίκτυ & απολυμαίνουν τις στολές εργασίας τους με food grade υλικά. Επιπλέον, μεταξύ των κύκλων παραγωγής, οι θάλαμοι καθαρίζονται και απολυμαίνονται με food grade υλικά.

Σεβόμενοι τις συνθήκες καρποφορίας & δημιουργώντας το κατάλληλο υπόστρωμα -εμπλουτισμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες- έχουμε καταφέρει τα μανιτάρια μας να έχουν μεγαλύτερο shelf life, από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Χάρη στα αυστηρά πρωτόκολλα που ακολουθούμε & στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σας προσφέρουμε εγγυημένα άριστης ποιότητας King Oyster μανιτάρια με υπέροχη γεύση!