Blog

Let’s talk about mushrooms...

Γνώρισε τα ελληνικά King Oyster Mushrooms

Περιμέναμε 5 ολόκληρους μήνες για να το μοιραστούμε μαζί σας… Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι σας γνωρίζουμε τα δικά μας, ελληνικά King Oyster Mushrooms!

Mushrooms’ Art
Είμαστε μία urban mushroom farm στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης που καλλιεργούμε με μεράκι & τέχνη premium quality μανιτάρια.

Εξασφαλίζουμε την κορυφαία ποιότητα των μανιταριών μας καθώς:
Καλλιεργούμε σε χώρους υψηλής υγειονομικής σημασίας
Διαθέτουμε σύγχρονο κτιριακό & τεχνολογικό εξοπλισμό
Εμπλουτίζουμε τα υποστρώματά μας με τις καλύτερες πρώτες ύλες
Πραγματοποιούμε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους

Σας προσφέρουμε τα πιο νόστιμα & φρέσκα King Oyster Mushrooms, αφού χρειάζονται μόνο λίγες ώρες από τη συλλογή μέχρι την κατανάλωσή τους!

The ID
Όνομα: Πλευρώτους του ερυγγίου
Εμπορική ονομασία: King Oyster Mushrooms
Αποτελούν έργα τέχνης της γαστρονομίας, είναι εύχρηστα & χαρίζουν εντυπωσιακά gourmet πιάτα. Έχουν ανώτερη umami* γεύση & υφή σε σχέση με τα υπόλοιπα μανιτάρια πλευρώτους, γι’ αυτό κι ονομάζονται βασιλομανίταρα. Προτιμώνται λόγω της χαρακτηριστικής γεύσης και νοστιμιάς τους, του πλήθους των συνταγών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν & της μεγάλης διάρκειας ζωής τους. Διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετές ημέρες, αν συντηρηθούν στη συσκευασία τους καλυπτόμενα από την υπάρχουσα ειδική μεμβράνη.

√ Αγαπημένη επιλογή των vegan
√ Εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης
√ Πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών & βιταμίνης D

King Oyster Mushrooms… γεύση σαν όστρακο, καπάκι σαν μετάξι!

Follow us on Instagram
Like us on Facebook

* Προέρχεται από τις ιαπωνικές λέξεις umai (うまい) που μεταφράζεται ως “υπέροχη” και mi (味), δηλαδή “γεύση”. Ουσιαστικά, είναι η πέμπτη γεύση. Καθιερώθηκε από τον Ιάπωνα χημικό Dr. Kikunae Ikeda. Περιγράφει τη γεύση μετά το ξινό, το γλυκό, το πικρό και το αλμυρό. Έχει συνδεθεί με την ουσία της νοστιμιάς, τη μέγιστη απόλαυση και τη γευστική πληρότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.