ΣΥΝΤΑΓΕΣ

MUSHROOM’S ART... κορυφαία γευστική εμπειρία

Τραγανά King Oyster μανιτάρια με λαχανικά σοτέ

Τραγανά και ζουμερά ελληνικά King Oyster Mushrooms στο φούρνο με χρωματιστά λαχανικά! Tasty twist η προσθήκη φράουλας!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 4
Vegan choice

ΥΛΙΚΑ
King Oyster Mushrooms
• 1 συσκευασία King Oyster mushrooms
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 2 κ.σ. ξίδι
• Αλατοπίπερο

Για τα σοτέ λαχανικά
• 2 κ.σ. βούτυρο
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• Λίγη σκόνη σκόρδου
• 1 κολοκύθι σε μικρά καρέ
• 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 1 κ.σ. σχοινόπρασο

• Προαιρετικά: 2 φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C.
Κόβουμε τα King Oyster μανιτάρια σε στρογγυλά φιλέτα & τα χαράσσουμε στο πάνω μέρος.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα υπόλοιπα υλικά, τα τοποθετούμε σε ταψί & ψήνουμε για 20′.
Όσο ψήνονται τα μανιτάρια, ετοιμάζουμε τα λαχανικά.
Λιώνουμε το βούτυρο σε τηγάνι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τη σκόνη σκόρδου για 2′ κι έπειτα, προσθέτουμε τα λαχανικά & συνεχίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5′.
Τελειώνουμε προσθέτοντας το σχοινόπρασο.
Στήνουμε το πιάτο μας τοποθετώντας στη βάση τα λαχανικά κι από πάνω ένα φιλέτο King Oyster Mushroom.

• Sluuurrp •
Dinner tonight provided by: Mushrooms’ Art

Leave a Reply

Your email address will not be published.